Neštovice

  • Dotaz od: Eva Vegnerová
  • Publikováno: 23.6.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den,máme trápení s přítelem,máme 7letou holcicku a ta v patek 18.6. dostala nestovice,cela se obsypala v sobotu 19.6. a my se bojime,ze nebudeme moci odletet na dovolenou do Turecka 6.7.za 14dni.Jak to vidite Vy??Bude tam moci na slunicko,nemuze se ji nic stat???Bojime se!!Kazdy nam radi a rika neco jineho,uz nevime,kam se obratit.Predem dekujeme za rychlou odpoved,jestli dovolenou oddalit je nutne,musime to vedet do konce tydne.

Odpověď odborníka:

Slunce působí na organismus imunosupresivně, tzn. oslabuje imunitu. V termínu od 6.7. pobyt v Turecku nedoporučuji. Pokud máte možnost to alespoň o týden posunout, bylo by to nejlepší.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Když vitamín D chybí v těle, strádají nejen kosti
Články: Když vitamín D chybí v těle, strádají nejen kosti
Vitamín D je důležitý pro...
Pyly jehličnanů alergika ohrožují jednou za několik let
Články: Pyly jehličnanů alergika ohrožují jednou za několik let
Lidem citlivým na různé...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Máte lupénku? Poradíme s léčením ran
Články: Máte lupénku? Poradíme s léčením ran
Přestože psoriáza přímo...
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: