Neštovice

Dobrý den, jako malá jsem "asi"neštovice neprodělala. Protilátky jsem si zjišťovat zatím nenechala. Zvažuji očkování.Plánujeme druhé dítě.V případě, že se pro očkování rozhodnu a přece jen protilátky v těle mám, nenastanou nějaké komplikace? A kde popřípadě v moravskoslezském kraji mi mohou protilátky zjistit. Moc děkuji za odpověď a radu.

Odpověď odborníka:

Komplikace při očkování,které by bylo "zbytečné" by nastat neměly.Protilátky Vám dokáže zjistit většina větších laboratoří,ale bohužel situaci ve Vašem kraji neznám.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kardiostimulátor oslaví půl století existence
Články: Kardiostimulátor oslaví půl století existence
První kardiostimulátor byl...
Problémy s erekcí jako zkouška vztahu?
Články: Problémy s erekcí jako zkouška vztahu?
Většina žen se někdy během...
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: