Neštovice

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. moje kamarádka má neštovice, je jí 18 let.. Chci ci zeptat, za jak dloouho bude moct ven? Na internetu se hodně píše, že pokud se vytvoří stroupky, pacient není nakažlivý.. Stroupky se jí už hojí..

Odpověď odborníka:

Pokud je i poslední pupínek zaschlý do stroupku, není pacient nakažlivý a může do kolektivu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: