Neštovice

dobrý den,mám syna 4roky a nyní 3.týden.miminko.Můj syn má neštovice,může dostat neštovice i miminko když plně kojím?děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, může. Snažte se sourozence od sebe izolovat, alespoň dokud bude mít syn nezaschlé puchýřky, min.doba izolace by měla být 5 dnů, ale u novorozence raději déle, alespoň týden. Dejte pozor na přenos přes ručníky, neumyté ruce apod. Starší syn by se raději vůbec neměl k mladšímu sourozenci přibližovat - neštovice jsou přenosné i kapénkami vzduchem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x