Neštovice neohrozí nenarozenému?

dobrý den-chtěla jsem se zeptat-jsem těhotná a vodím syna 5let do Mš.ted tam řádí neštovice.Můžot ty neštovice ohrozit nějak nenarozené dítě?jsem v sedmém měsíci. děkuji za brzkou odpoved.S pozdravem Matova

Odpověď odborníka:

Pokud vy sama jste neštovice prodělala ( předpokládám, že ano, protože většina populace tuto infekci v dětství prodělala), je vaše nenarozené dítě chráněno vašimi protilátkami, takže se obávat nemusíte. Pokud si ale nejste jistá, zda jste onemocnění v dětství měla, doporučuji nechat si zkontrolovat hladinu protilátek a dle výsledků toto konzultovat se svým lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření, nebo žvýkací tabák? Obojí je špatně
Články: Kouření, nebo žvýkací tabák? Obojí je špatně
Pokud si myslíte, že je...
Roztroušená skleróza
Články: Roztroušená skleróza
Roztroušená skleróza (RS...
Metabolické vyšetření
Články: Metabolické vyšetření
Metabolické vyšetření...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x