Neštovice u 6m dítěte.

Dobrý den chtěla bych se vás zeptat mám holčičku 15,3 jí bude 6 M a dnes umě byla kamarádka ze svíma dvěma dětmi. U Malé byly asi 10 minut nevím přesně odběhla jsem ale dlouho to nebylo.Pak mi kamarádka řekla že byly u někoho aby chytli neštovice a že by je možná o víkendu měly dostat jestli se to povedlo.Myslíte že to malá muže chytnout a je to pro ní špatné?? moc děkuji za radu..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost nákazy neštovicemi u vašeho dítěte je malá. I kdyby se tak stalo, průběh infekce bývá u dětí mírný.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: