Nesymetrický

Je mi 15 let a postupem času jsem zjistil , že jsem tzv. křivý chodím křivě obě ramena mi jdou při chůzi do stran . Jedno rameno mám níž , ale když se na to soustředím , tak je to v pořádku . Vadí to něčemu ? Budu mít s tím problém v další fázi života ? :) Děkuji

Odpověď odborníka:

Romane, určitě to vadí, do budoucna si zadělávate na problémy s páteří a celým pohybovým aparátem. Doporučuji začít s cílenou rehabilitací, kam Vás může odeslat váš praktický lékař (resp. pediatr). Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: