Neuroborelioza

Rad bych věděl jesli po dobrání ceftriaxonu na 21 dní mohou přetrvávat příznaky asi po čtyrech dnech od poslední kapačky mam takové svědění v různých částech těla po tváři, hlavě ,nohou a rukou nejvíce i na břiše nevíte co by to mohlo být na kontrolu mam jít až za měsíc občas i mírný vnitřní třes nevim jesli to nemůže být nějaký abstinenční přiznak nebo nemoc přetrvala. dekuji za radu nevim co ted dělat.

Odpověď odborníka:

Davide, příznaky onemocnění neodezní ihned po skončení antibiotické léčby a pro imunitní systém velká zátěž, proto musíte dát tělu čas, aby se s infekcí vyrovnalo. Pokud by se obtíže zhoršovaly, doporučuji navštívit lékaře.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: