Neurol

Dobrý den.lecim se již 6rokem s generalizovanou úzkostné poruchy,po domluvě s mym psychiatem nyní beru olwexyi 75 mg kterou jsem již dříve brala a pomáhala mi nyní ji beru 14 dni,ale nepomáhá mi:(,mam i 150 mg kterou mam brát po dobrými té 75mg.mam i neurol 0,25 mg který mi vždy pomohl ale nyní ne.Zjistila jsem ze je do roku 2014 muže to ze je prošly způsobovat ze mi nepomáhá?jak bych měla postupovat pokud léky nezabírá ji?dekuji vam moc za odpoved

Odpověď odborníka:

MiláPavlo. Tytéž potíže,které Váš lékař řeší mnohaletým podáváním preparátů,které nezabírají a mají řadu závažných nežádoucích účinků já léčím bez medikace a slibuji pacientovi vyléčení. Metoda,kterou používám ovšem vyžaduje maximální nasazení pacientovo,odvahu a vůli a odhodlání. Tato metoda není určena těm,kteří vyžadují, aby jejich terapeut hladil a hýčkal jejich ego:-)..což většina lokálních terapeutů,k újmě zdraví svých pacientů, činí:-) Tuto skupinu lidí neléčím ani jim neradím:-),protože jim není pomoci. Pokud jste z kategorie odvážných, ozvěte se na mou adresu mens-sana@seznam.cz Velice si cením Vaší důvěry a srdečně Vás zdravím Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: