Neurol

Zdravim,tak jsem si vzal ten neurol 0,5 a krásně me to uklidnilo a cítil jsem se v klidu ale stejně trvalo dlouho než usnu, není ten zolpinox jaksi nebezpečnější než neurol když si ho zkusím ? A budu se po něm cejtit podobně, jakože utlumene, ospale a tak...nebo jak člověk vlastně ten zolpinox cítí? Prostě je unavenej že usne nebo ho to prostě okamžitě hodí do spánku? Předem děkuji, jinak ten neurol mi přijde fakt výbornej ale jako hypnotikum nic moc...děkuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Neurol je anxiolytikum a zolpinox hypnotikum proto jeden učinkuje na úzkost a druhý na nespavost. Rozhodně to nejsou ale léky kvůli potenciálu závislosti na delší užívání. Zde je většinou indikováno nasazení antidepresiv, o čemž rozhoduje většinou psychiatr. S pozdravem MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: