Neurol

Dobry den chtel jsem se zeptat beru neurol 0,25 dva vecer pred spanim mel jsem bolesti bricha a tlak na hrudi na endoskopii m,i nic nenasli zaludek je pry podrazdeny od nervu bolesti mam stale mozna jeste vice neurol asi nezabira a doktora navstivit psychiatra nemam moznost tady muzu prestoupit neurolu na lexaurin vim,ze jsem si ho jednou vzal a citil jsem se dobre a na bolest vubec nemyslel myslite jsi,ze ta bolest muze byt opravdu z psychiky a ze stressu,uz to mam pul roku a stale to neprestava ,ani po vsech vysetrenich ,kdyz vim,ze mi nic neni a neurol je zrejme moc slaby.Uz nevim co dal na venek vypadam spokojene,ale uvnitr trpim stale na tu bolest myslim.dekuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud byla všechna vyšetření negativní je pravděpodobné, že Vaše obtíže jsou opravdu od nervů. Doporučobvala bych návštěvu psychologa, pokud nemáte tu možnost, zkuste zvýšit dávku neurolu, či si nechte lékařem předepsat např. již zmiňovaný lexaurin.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: