Neurol

Dobrý den,mám dotaz beru půl roku Neurol 0,25 dostala jsem ho když jsem byla předávkovaná Letroxem teď se mi hormony štítné žlázy upravují.Neurol jsem měla brát 3 x denně ale snížila jsem to že ho beru jen ráno.Přes týden ho beru mám jen obavy aby mi nebylo zase špatně jako z předávkování Letroxemo víkendu ho zkouším vysadit ale motá se mi hlava a celkově nejsem ve své kůži.Jsou to už abstinenční příznaky?Jak se zbavit neurolu?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Neurol Vám zřejmě předepsal Váš endokrinolog nebo praktický lékař, který zná Váš celkový stav, dokáže posoudit, zda Vaše pocity dyskomfortu souvisejí s nějakými měřitelnými koreláty- může Vám případně předepsat alternativní medikaci k "překlenutí" času vysazení, kterého se obáváte.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: