Neurológia

Dobrý deň, chcem Vás požiadať o radu a názor. Mám 19r. Od roku 2007 navštevujem neurologickú ambulanciu kvôli bolestiam hlavy, vtedy mi robili EEG - záver: rýchla základná aktivita v pásme beta, neurologička ma poslala na CT mozgu s kontrastom - negat.nález. Vtedy mi bola nasadená liečba Peritol po dobu 2 mesiacov, prechodne sa stav zlepšil - kontroly u neurologičky len podľa potreby. No teraz začiatkom tohto raka sa bolesti vrátili aj so závratmi. Neurologička mi dala zopakovať EEG - normálny graf, základná aktivita pásme alfa o fr.10Hz - tenzný graf. ďalšie vyšetrenie bolo EMG - výrazne pozitívny hypervetilačný test na tetániu. A práve toho sa týka môj dotaz - neurologička mi na tento problém nič nepredpísala - doporučila mi len sestrička u nej Magne B6, ani to nezaznamenala do karty nič. Chcem sa spýtať či je takýto postup pri Tetánii normálny, teda že sa nijako nelieči ani neupravuje. Myslíte že moje problémy sú naozaj len tetánia? Nedoplnili by ste aj iné vyšetrenia? Problém bude neurologický lebo aj FRO, ORL, Očné, psychologické vyšetrenia sú v poriadku. Bežné lieky - Novalgin, Medypirin, Aspirin, Peritol nezaberajú. Čo si o tom myslíte? Ďakujem za odpoveď. Ľuboš

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Luboši! Nepomohl-li Vám klinický lékař, vyhledejte pomoc lékaře celostní (holistické) medicíny. Spíše než že by Vám bolest hlavy (vy)léčil buyde vést Vás, abyste pochopil, proč Vaše potíže vznikají a co s nimi můžete dělat sám.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: