Neurologické vyšetření v těhotenství - tinnitus

Vážená paní doktorko, mám za sebou vyšetření na ušním kvůli pískání v uších, bez nálezu. Diagnóza tinnitus a doporučení ještě pro jistotu na neurologii. V mezidobí jsem však zjistila, že jsem těhotná, momentálně 10. týden. Má smysl se objednávat na neurologii, mohou mi být v těhotenství provedena potřebná vyšetření? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Na neurologii vám provedenou standardní neurologické vyšetření, těhotenství není kontraindikací. Pokud bude nutno doplnit další vyšetření, což nebývá ve všech případech, doplní se později.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Osm tipů pro nohy bez křečových žil
Články: Osm tipů pro nohy bez křečových žil
Nevzhledné „křečáky...
Opakující se potíže s močákem? Možná děláte něco špatně!
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Krvácení do mozku. Jen rychlá a správná reakce zachrání život
Čtyři cviky pro bolavá záda
Články: Čtyři cviky pro bolavá záda
Bolesti zad patří mezi...
Bolesti zad
Články: Bolesti zad
Alespoň jednou za život...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: