Neurologický problém

Mám sníženou citlivost prstů u nohou,navíc u levé ruky neohnu pořádně ukazovák,nyní mám podstoupit narkozu při operaci střev a žlučníku současně,nehrozí mi nebezpečí při operaci?

Odpověď odborníka:

Váš stav posoudí Váš praktický lékař nebo internista, který provede předoperační vyšetření.

MUDr. Eva Hnatyšanová
MUDr. Eva Hnatyšanová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Ordinace Praktického lékaře, Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: