Neuropatie

Dobrý den můj broblém je už od října minulého roku kdy jsem po námaze šla jsem do strany namohla levou nohu spíše koleno kde mi byla nalezena artoza 2až 3 st,, asi po dvouch dnech mi 2x až3 štíplo v levém třísle a měla jsem asi 15 cm nad kolenem na vnitřní straně necitlivé místo na které odešlo byla jsem ne emg negativmí nyní pálení a stípaní stehen prý neuropatie tenkých vláken x komrese nn. femoráles na podkladě parc. komrese v třísle k vyloučení páteřního kanálu jinak dán lék gabapentin teva 300mg to pálení je hlavně při sezení a v noci musím si vzít prášek na spaní je toto postižení vyléčitelné zatím beru léky 3 den a bolest stejná jinak chodím normálně cukroku nemám děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tak, jak svoje potíže a nálezy popisujete, se opravdu jedná o stav po částečném poškození stehenního nervu (n. femoralis). Neurolog dokáže rozpoznat případnou souvislost se změnami na páteři, které zmiňujete jen na okraj. Léčení je plně v kompetenci neurologa, při nejistotě může být na místě i neurochirurgické vyšetření, ale spolehl bych ve Vašem případě na úsudek Vašeho lékaře.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: