Neurotop

Dobry den,uzivam lek neurotop,nejdriv neurotop200 u nej je v pribalovem letaku uvedeno ze se musi chodit na pravidelne odbery krve ,jaterni testy, ted jsem presel na neurotop300 retard a tam uz se o tom nepise,doktorka se o tom nezminila,je nutne tyto vysetreni absolvovat nebo ne? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, občasné provedení jaterních testů bych rozhodně doporučovala.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: