Neuvěřitelná ospalost po napadení

Dobrý den, před pár dny jsem byl napaden a poměrně brutálně zbit, po informování policie jsem byl převezen do nemocnice na CT, na kterém vyšlo vše v pořádku, od incidentu uběhly dva dny a já jsem neuvěřitelně ospalý, nikdy v životě jsem nespal více jak 9 hodin pokud jsem nebyl nemocný a teď 2 poslední dny jsem pokaždé spal 12 hodin, je to v pořádku?

Odpověď odborníka:

dobrý den, může se jednat o otřes mozku, který většinou na CT není patrný. pokud by k tomu byly i boelsti hlavy, pocit na zvracení, či zvracení, okamžitě navštivte pohotovost nebo svého praktického lékaře, mohlo by se jednat o pozdní krvácení do mozku.

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: