Nevhodnost preparátu

Dobrý den, jsem ve 13. týdnu těhotenství a chtěla bych se zeptat, zda nemůže vývoj miminka ovlivnit přípravek proti nadměrnému pocení "Driclor". Děkuji za odpověď. Elen J.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tento prostředek je sice pro místní použií, ale výrobce neudává nijaké bližší podrobnosti (ohledně jeho event. vstřebávání nebo vhodnosti / nevhodnosti při těhotenství). Byla bych raději opatrná a pro jistotu bych přípravek omezila nebo spíše uplně vynechala, přece jenom, nic se o něm neví Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: