Nevi ci to je,mozna slepak

Pokracuji na muj dotaz,jinak dekuji za rychlou odpoved.No na sonu jsem byla drive obcas se mi to vyskytovalo i drive ale ted je to silnejsi a neco uz mam v ty krvy.Na gynde mi rekl ze gynekologicky jsem zdrava,casto jsem mela problemy s mocakem ale v moci taky nic nemam ale obcas to citim i na ledvinach.Nevim zda to je tim ze mam strach ale trosku se to zlepsilo,mazu si bok masti s marihuany a obcas chladim.Vsichni mi doporucuji at jdu na vyndani slepaku ted ale zacla jsem podnikat a nemuzu si to ted dovolit dlouho jsem nepracovala.Poboliva me i jako kost u vagyny.Posilaji me na vysetreni do nemocnice na chirurgii,myslela jsem ze takovyhlke zanet se da lecit antibiotikama.Na sonu mi nikdy nic nezjistily ani ledvin ani bricha aůe ted mam jit do ty nemocnice aby me vysetrily tak me urcite daji na sono.Myslite ze kdyz je zanet trosku v krvy musi to byt hned slepak?nemam zadny problemy jako nevolnost,prujem,horecka ani me to neboli kolem pupiku.dekuji vam predem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, diagnosa je soubor příznaků a výsledků laboratorních testů - něco jako mozaika, nikdy nelze jen z jednoho říci: to je ta a ta nemoc. Slepák je dost zrádný a antibiotiky se bohužel léčit moc nedá, jen některé případy, je bezpečnější, když je z těla venku. Do nemocnice na pár dní jděte, zhustí se tam mnoho vyšetření do pár dní a kdyby došlo třeba někdy k operaci, laparoskopická operace slepého střeva není tak náročná ani na výkon, není po něm téměř jizva, regenerace o operaci je mnohem kratší. Pokud je vše ok, jde se i třetí den domů a na neschopence je člověk cca týden. To byste mohla zvládnout, zdraví máte jen jedno, k čemu vám bude podnikání, kdyby se třeba slepák proděravěl. ...potom se většinou operuje ne laparoskopicky a ošetřování je mnohem delší a nákladnější. Rozmyslete si to, ale pamatujte: zdraví je jen jedno a je to to NEJ! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mezi příznaky alergie patří i svědění uší a patra
Články: Mezi příznaky alergie patří i svědění uší a patra
Jako typické příznaky...
Cukrovka - Diabetes Mellitus
Články: Cukrovka - Diabetes Mellitus
Diabetes mellitus, cukrovka...
Alergický zánět středního ucha
Články: Alergický zánět středního ucha
Přestože se alergie...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Kvalitní výživa napomáhá rekonvalescenci po operaci
Články: Kvalitní výživa napomáhá rekonvalescenci po operaci
Pooperační období má i u...
Ubalit, nebo koupit cigaretu? Nejlépe ani jedno
Články: Ubalit, nebo koupit cigaretu? Nejlépe ani jedno
Poslední dobou se lze stále...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Létejte bezpečně – s flavonoidy!
Články: Létejte bezpečně – s flavonoidy!
Sezení v klidu a zabývání...
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: