Nevim jak na tom jsem

dobrý den měla bich jeden dotaz někdy se citim jako těhotna ale menstruaci jsem měla i když trvala jen dva dny ale mam uz jen bílí výtok ab bolí mě prsa jako při kojení ale byla jsem u gynekologa zhruba dva dny po ovulaci na krvi hcg ale byllo to negativní myslite že mužu být těhotna hcg jsem měla 0.05miu mam si udělat těhotenský test nebo je to zbytečne děkuji moc za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Růžo! Těhotná být můžete, popsané krvácení mohlo být tzv. nidační, které doprovází hnízdění opplodněného vajíčka v děložní sliznici. Velmi brzy po oplodnění nemusí být ani HCG test z krve pozitivní, rozhodně má smysl jej zopakovat.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Laryngoskopie
Články: Laryngoskopie
Laryngoskopie je vyšetření...
STD - sexuálně přenosné nemoci
Články: STD - sexuálně přenosné nemoci
Sexuálně přenosné nemoci se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: