Nevim jestli by to mohla byt kapavka

Dobry den, nevim co znamena kdyz na penisu se mi dela bily potah,neco jako kdybych tam mel bily krem. Myslel jsem si ze mam nejakou infekci (kapavku),ale nic mi nehnisa,nesvedi, a ani po ranu nemam zadny vytoky. byl jsem u lekare ohledne zanetu mocovych cest, ale v moci mi nic nezjistili. Zanet sem myslel ze nejak vylecim v domacim prostredi,ale po 3 mesicich se to nelepsilo tak sem si dosel. Myslite zeby se mohlo jednat o kapavku ,na kterou pri vysetreni moci a pokusu dani antibiotik neprislo??? a take ten zanet neni jeste poradne vylecen.. jeste mam nekdy spatny pocit v zadech... dekuji Vam za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dojděte si na kontrolní vyšetření zase k tomu lékaři, u kterého jste absolvoval předchozí kontrolu, mělo by se to dovyšetřit. O kapavce lze na dálku pouze spekulovat, vyšetření na ni se může opakovat a přidat další vyšetření podle vzhledu postižení a dalších obtíží. "Potah" ovšem také může znamenat normální povlak - sekreci v této oblasti, kterému se říká smegma. Info: http://cs.wikipedia.org/wiki/Smegma. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
kapavka? | Od: dotaz | 30.9.2014 00:30
Dobrý den, mám problém s vytékající tekutinou z
močové trubice. Z počátku mně pálilo při močení
a močová trubice svědila. S domenim na zánět
močového měchýře jsem dostal nějaké
antibiotické léky od doktora. To vše ustalo, ale
teď už jen vytéká ta tekutina.Po ránu je nažloutlá
a pak už jen čirá. Může jít o kapavku a popřípadě
co obnáší její léčba? Hodně cestuji s prací mimo
ČR. Děkuji za odpověď. 
reagovat
re:kapavka? | Od: uLekare.cz | 30.9.2014 09:45
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x