Nevim si rady

dobri den pani doktorko pomozre mam dceru už nas asi znate ma 3.5 roku cele leto je nemocna pořad kašlame jeden tydne je o.k a zase znova nasadili sjem po porade alergoložky flixoteid berem ho asi ted 3 tyden po 10 dnech se kašel zlepšil ale do 2 dnu zase začal zašla jsme s dcerou na byter z krku jestli nema nějakeho streptokoka vysledek byl negativni jen spoustu bacilu v krkču jako viroza lekařka usoudila že mame i trochu kašel na pruduškach nasadila erdomet 2,5 mililitra že to je silne a protizanetlive a k tomu par dnu berodualu jen 2 krat dene po 8 hodinach a dal flixoteid berem to sice teprve 5 den a berodual davam 4den ale dcera po 2 dnech zase byla lešpi sice odkašlavala lip a šlo ty hleny s ni pryč tak sjem si myslela že o už bude konečen o.kale dneska zase začala vic odkašlavat a dokonce i v leže co jsme už mněli pokoj erdomet mame davat 10 dnu takže mame ješte par dnu ale to už asi ted neni normalni ne?? vždyt ten flixoteid už by taky mněl zabrat a dcera by už mněla ustupovat s kašlem mam ješte dal davat berodual pani doktorka řekla že to ma na pruduškach malo a že tak 3-4 dny davat tak nevim nebo ji ho nechat dil?? ja už opravdu nevim a alergoložka ma volno až v 10 mesicic a nechci byt nějak zla neb neco ale už senam stalo žema lekaka řekla že na pruduškac neco slyši v 10 dopoledne a jak sjem jeli s dcerou tentyž den na pohotovost nic neslyšeli ani na druhy den na kontrole a za tydne po brani všech leku i berodulau i když nebyl duvid zase řekla že ješte tam neco ješte ma tak to už vuec nechapu diky za vše Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pkračovala bych v léčbě Flixitide pravidelně dlouhodobě, nevyszovala bych ho + nyní při infektu i Beroual. Snažte se aby dcerka odkašlávala. Ev by bylo vhodné přidat antihistaminika /Xyzal, Zyrtec/. Po vyszení Flixotide může trvat zase 1-2 týdny než nastoupí plný účinek. Erdomed ať užívá 10 dní jak Vám říkala paní doktorka. O dalším postupu určitě musí rozhodnout Vaše paní doktorka, která holčičku zná a vyšetřuje jí, pouze dle popisu příznaků nelze léčbu správně upravovat.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: