Nevím zda-li jsem těhotna

Dobry den chtěla jsem se zeptat jestli můžu bít těhotna 17.2.2015 jsem byla na insemizaci IUI a vajíčko mělo 21mm a další den jsem byla na vyšetření a folikul praskl.Od te doby cítím bolestivé bradavky.takové píchání v podbřišku a někdy i pocit jak by měla dorazit MS a někdy mi je zle.A jednou mě palela žaha.A kdy si mám asi udělat těhotenský test a zda-li můžu bít těhotna.Děkuji Kateřina

Odpověď odborníka:

dobrý den chápu vaší nedočkavost ale....klid , vše má svůj čas. s nějakým hodnocením, vyšetřením, ap. co se děje doporučuji počkat 1-2 týdny po termínu vynechání menses ( čili někdy po 2polovině března) ano těhotná být můžete. kvalita těhotenských testů co se dají koupit v lékarně je dne dobrá- již po 14 od otěhotnění mohou těhotenství potvrdit.

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: