Nevlnost

Dobrý den. Od ledna marodím s nevolností. Byla jsem poslána na gastro vyšetření kde mi zjistila bakterii helicovakter, daly mi kombinaci tří prášků, na vyléčení bakterie, prášky jsem dojedla, zanesla jsem stolici, aby zjistily, zda je bakterie zničená, výsledky budu mít 27.4., před 7dny červená krev ve stolici, která skončila cca 5dnů zpět. Čtyři dny zpět se mi ale opět přitížilo, bolest břicha v oblasti se rozcházení žeber, nemám chut k jídlu, když něco koušu tak se mi dělá špatně. Byla jsem kuřák, kouřit jsem přestala a kafé nepiju taky vůbec. Co mám dělat při nechutenství a může mi být zase špatně protože bakterie se nevyléčila?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, občas se stává, že přítomnost H.p. přetrvává i po trojkombinační léčbě. Samozřejmě se může jednat i o jiné zažívací příčiny vašich potíží. Krev ve stolici je vždy důvodem ke kolonoskopickému vyšetření.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: