Nevolnost a snížení libida při ha

Mám problém, začala jsem před 2 měsíci brát HA a od té doby rapidně klesla chuť k sexu, teď nemám vlastně vůbec chuť, předtím tento problém vůbec nebyl. Jelikož mě dva dny po užívání HA bolel žaludek a objevilo se i zvracení a další měsíc po pauze opakovaná bolest žaludku, může za tento problém i HA? První HA jsem přestala brát z důvodu nevolnosti. Přítel mi říká, abych ji přestala brát, ale z důvodu naplánované dovolené ji nechci vysadit. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, HAK někomu libido snižuje, někomu ne. To je dost individuální.Nevolnosti může také způsobovat. Spíše se domluvte s gynekologem,převést Vás na jinou formu než tablety. Lze náplasti ( např.Lisvy) nebo kroužek (Nuvaring),lze i tělísko na 3 roky (Jaydesse) pro nerodivší ženy,zde záleží,kdy chcete rodinu. Zde u posledního je nejnižší hormonální zátěž a nejmenší nežádoucí účinky.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I na zánět průdušek platí homeopatika
Články: I na zánět průdušek platí homeopatika
Záněty průdušek a kašel...
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Dejte si pozor na mango. Může vyvolat alergii
Články: Dejte si pozor na mango. Může vyvolat alergii
Výlety do exotických zemí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Lupénka a psychika: léčit se musí tělo i duše
Články: Lupénka a psychika: léčit se musí tělo i duše
Lupénka neboli psoriáza je...
Zánět, nebo mechanické poškození? Rozpoznejte příčinu bolesti zad
Bronchitida (zánět průdušek)
Články: Bronchitida (zánět průdušek)
Pod pojmem bronchitida se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: