Nevolnost,bolest břicha ,bolest zad

Dobrý den pane doktore.Měla bych dotaz.Je mi 17 let a mám už třetím rokem problémy s břichem,byla jsem na spousta vyšetření i párkrát na pohotovosti ale vždy me řekli že mi nic není a že simuluji .Jenže často chytám křeče že i bolestí brečím.posledních pár dnů ale jsem se zhoršila boli mě břicho po stranách a je mi mdlo mám pocit na zvrácení ,včera jsem málem omdlela začernalo jse mi před očima a tak jsem si dala magnesium.Dnes ale mě začalo vystřelovat bolest do zad pod lopatkou a pocituju i větší unávnost.Tyhle potíže casto mívam i po jakém koliv jídle .Co to může být?Do nemocnice nechci na vyšetření bojím se že opět padne slovo že mi nic není.Jsem z Prostějova.Co bych měla dělat?Předem děkuji Karina

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, děkuji Vám za důvěru. Ale takhle Vám mohu jen těžko poradit. Neuvádíte, zda máte nějaké další příznaky - zvýšené tepoloty, zvracení, průjmy atd. A jaká vyšetření Vám provedli a s jakým výsledkem. Vaše potíže mohou mít řadu příčin - žaludek, slinivka, střeva atd. Ale mohou být i funkčního charakteru, tedy aniž by byl postižen nějaký orgán. Mělo by se asi vyšetřovat dále. Pokud u Vás nějak nemáte důvěru, tak zkuste vyhledat jiné pracoviště, například v Olomouci. Ale asi byste jim musela dodat veškeré výsledky dosavadních vyšetření. Tak Vám přeju, aby všechno dobře dopadlo.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Kolika? Bolest způsobená kameny ve žlučníku i močových cestách
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Co je vlastně revmatoidní artritida
Články: Co je vlastně revmatoidní artritida
Mnoho lidí se domnívá, že...
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Chraňte své dítě před nebezpečným zánětem mozkových blan
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: