Névus

Chcela sem se zeptAt ci jde o neco vazne nebo ne a ci je nutne jit to skontrolovat k doktorovi a k jakemu jestli ke koznemu nebo gynekolog, jsem v zahranici a planuji tu zustat dil, tak proto ty otazky..mam to uz mozna cez rok, ale ted pozoruji, jak kdyby se mne to trochu zhorsovalo a dnes obzvlast jsem to mnela otekly dost..vjetsinou mne to praskne treba pri holeni nebo samo od sebe..je to tmavy jak podlety neustale krvou a na tom miste mi prestali rust chloupky.je to jak mne konci okraj kalhotek ani ne na stehne ani na ohanbi neco uprostred..dekuji moc za odpoved

Odpověď odborníka:

Nejspíše je jedná o krevní nezhoubný nádorek.Pokud se zvětšuje,bylo by lepší nechat ho odstranit u gynekologa.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: