Nevysazování antikoncepce

Dobrý den, moje přítelkyně používá hormonální antikoncepci a už rok ji nevysadila. Chtěl bych se zeptat jestli to vadí a jestli ano, tak čím to škodí organismu. Našel jsem totiž pouze to že by se vysazovat měla, ale ne čím škodí když se nevysazuje. Děkuji

Odpověď odborníka:

Měla by si udělat pauzu,jinak by mohlo po vysazení delší dobu trval,než by se činnost ovarií obnovila. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: