Nezadouci ucinek z leku

Dodry den chtela bych se vas zeptat brala jsem tri dny setralin na uzkost treti den jsem mela ponen nezadouci ucinek nevim co to bylo ale bylo to strasny nutilo meto zabyt a jakoze i seztat citila jsem se opravdu jak nake zvire byloto hrozny tet chodim k lekari uzivam neurol nechci antidepresiva mam uz znych strach ale porad jsem v neklidu abych nekomu neublizila bojim se bejt sama doma s detma mam male deti tet kdyz to name jde jako ze bych mela nekoho zabyt udela semi knedlik v krku a svira se mito na hrudi a jde name panika beru si hned neurol a pochvilce mije lip je to teprve tyden od toho nezadouciho ucinku pane dochtore dostanu se stoho mam i somatizacni poruchu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, někdy mohou antidepresiva mohou způsobit takzvaný jitterness syndrom, který může mít podobné příznaky, je ale podezřelé, že by k tomu to došlo po třech dnech, bětšinou je nutné delší podávání antidepresiv. Volil bych proto asi jiné antidepresivum nežli z SSRI skupiny. Druhou cestou je samozřejmě závislost na neurolu, jak chcete??? s pozdravem MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: