Nežádoucí účinky nové antikoncepce

Přeji krásný den, chci se zeptat, asi 6 let jsem brala Logest a byla jsem s ním velice spokojená, pak mi ale moje gynekoložka řekla, že tato antikoncepce je už zastarala a že bych ji měla změnit, domluvili jsme se tedy na Lindynette, beru ji už 14 dni přibrala jsem 2 kg, stále mě bolí hlava a také bradavky a mám zhoršenou náladu, mám ji hned vysadit? a je možné se znovu vrátit k Logestu nebo je po 6 letech opravdu nutné antikoncepci měnit?Děkuji

Odpověď odborníka:

Doporučovala bych novou antikoncepci brát alespoň 3 měsíce, aby byly její ev. nežádoucí účinky zcela zřejmé. Domnívám se, ža pokud vám antikoncepce Logest vyhovovala, není nutné za každou cenu ji měnit. Poraďte se o tom ještě jednou se svou gynekoložkou.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: