Nimesil

Dobrý den, beru nimesil a otéká mi obličej a oči. Je to napsané ve vedlejších účincích. Jenom nevím, jestli mám užívání přerušit. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na příčině, proč Nimesil užíváte, případně na tíži otoků. Pokud užíváte Nimesil kvůli bolestivým stavům a obejdete se bez něj, užívání přerušte. Pokud užíváte Nimesil z důvodů revmatického onemocnění apod., poraďte se se svým ošetřujícím lékařem, který Vám může předepsat jiný lék, po kterém nebudete mít tyto nežádoucí účinky.

 
Líbí se vám odpověď?
+11 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zázračný cukr – hojí rány rychleji než antibiotika
Články: Zázračný cukr – hojí rány rychleji než antibiotika
Cukr nemá v lékařství...
9× o vedlejších účincích chemoterapie
Články: 9× o vedlejších účincích chemoterapie
Léčba rakoviny je obtížným...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Zlomenina krčku mívá fatální následky. Proč ale tak často?
Střevní záněty: jak se poprat s plynatostí a nadýmáním
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: