Nitroděložn tělísko

Je možné,aby mi nehormonalni tělísko vypadlo bez toho,abych si toho všimla? Dekuji

Odpověď odborníka:

Lenko,
k úplnému vypadnutí dochází velmi málo (hlavně v prvních měsících po implantaci), navíc je takový stav často doprovázen bolestmi v podbřišku, výtokem nebo třeba krvácením. Samozřejmě existuje velmi malá pravděpodobnost, že tělísko vypadne bez povšimnutí a bez příznaků, ale je to opravdu raritní věc.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: