Nitroděložní tělísko

Mám zavedeno tělísko od 6.3. a měsíc jsem krvácela střídavě. Potom co se to trošku srovnalo jsme se s přítelem spolu vyspali (po měsíci) a on se do mě udělal a ted se bojím jestli to tělísko už funguje od té doby nekrvácím a bojím se jestli nejsem těhotná. Je možnost že jsem těhotná ? Nebo to že nekrvácím je následek toho tělíska? Děkuji a odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, netuším,jaké máte zavedeno tělísko, jestli hormonální (zde se nekrvácí obvykle) nebo nehormonální (zde se pravidelně krvácí dle Vašeho cyklu). Tělísko již funguje. Pokud máte nehormonální, může se posunout menstruace ev.udělejte test nebo navštivte gynekologa, pokud se cyklus neobjeví do 14 dní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poruchy růstu může způsobit i řepkový olej
Články: Poruchy růstu může způsobit i řepkový olej
Problémy s růstem. Slovní...
Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Články: Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Ztráta čichu neboli anosmie...
Zákal sklivce – neškodný problém, nebo choroba ohrožující zrak?
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Umělá sladidla: požehnání, nebo prokletí pro naše zdraví?
Nemocnému s artritidou prospívá zájem rodiny
Články: Nemocnému s artritidou prospívá zájem rodiny
Přestože se v dnešní době...
Diabetická neuropatie
Články: Diabetická neuropatie
Cukrovkou trpí v České...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: