Nitroděložní tělísko

Dobrý den pane doktore, mám nitoděložní tělísko GoldLily. Paní doktorka řekla, že je na 7 let.Mám ho už 6,5 let. Ale je to tak půl roku zpátky, se mi začaly dělat záněty, mykozy, růžové výtoky, někdy špinění, mám bolesti břicha a menstruace je cca dlohá a jak mi skončí tak třeba za 3 dny zas špiním. Myslíte že to může být k tomu tělísku? Že už je tam dlouho? Řekla jsem paní doktorce, aby mi ho vyndala a ona řekla ať to ještě vydržím. Ale to je stále plno antibiotik a léků.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

V tomto případě bych extrakci tělíska skutečně považoval za vhodnou. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: