Nitroděložní tělísko

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou. Mám již delší dobu partnerku (je jí 21 let), která užívá HA od 15 let, jenže od cca srpna u ní dochází pokaždé k mimo menstruačnímu krvácení ( jeden až dva dny špinění mimo cyklus bez bolesti). Dnes 21.1. jsme kvůli tomu byli u gynekologa a ten řekl ať HA vysadí a užije léky na "vyčištění dělohy a srovnání hormonů"(jméno si nepamatuji). Po tomto procesu bude lékař zkoušet jaký typ HA ji bude vyhovovat. Můj dotaz tedy je, jestli by nemohlo pomoci nitroděložní tělísko, eventuálně jaký konkrétní produkt doporučujete. Mnohokrát děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, tělísko lze, ale Jaydesse, na tři roky, dle stavu dělohy lze použít i Mirenu nebo Levosert. Vše záleží na slečně a na domluvě s gynekologem. Jistě bych nedoporučovala nehormonální tělíska.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
nitroděložní tělísko | Od: Lili | 4.2.2017 17:52
Dobry den,prosím Vas,chtěla bych se
zeptat,měla jsem uz 2x zavedené
nitroděložní tělísko (jméno si
nepamatuji) ale tělo ho nepřijalo,bylo by
možné zkusit jiné nebo lepší a po jaké
době od vypuzení,mám vyzkoušeno
mnoho HA a žádná zatím pro mě
nebyla vhodná.Děkuji.
reagovat
re:nitroděložní tělísko | Od: uLékaře.cz | 7.2.2017 12:32
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím
Vás,
abyste dotaz zkopírovala a
vložila přímo do poradny na
těchto stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: