Nitroděložní tělísko

Dobrý den, před 3 měsíci jsem si nechala pro nemožnost brát prášky (Leidenova mutace) dát nehormonální nitroděložní tělísko. Ještě jsem nerodila, tělísko je malé. Celé 3 měsíce jsem měla pravidelnou menstruaci, tenhle měsíc mám již 4. den zpoždění. Četla jsem o možném posunutí tělíska, ale před 2 týdny jsem byla na ultrazvukové kontrole tělíska a doktorka řekla, že je vše v pořádku. Dělala jsem si také Mammatest a vyšel mi negativně. Ráda bych znala Váš názor na možné těhotenství. Miminko bych v budoucnu moc ráda, ale v tuto chvíli beru warfarin a léčím se z trombózy, takže případné těhotenství opravdu nevítám. Děkuji Vám za Váš čas, Markéta

Odpověď odborníka:

Myslím že 4 dny je ještě krátká doba a test máte negativní...ještě pár dní počkejte, těhotenství je velmi nepravděpodobné, i kdyby náhodou bylo, tak jeden týden už nehraje žádnou roli...a času na řešení je spoustu...vyčkejte týden a pak se poraďte u své lékařky, zdravím

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: