Nitroděložní tělísko

Dobrý den, Mám nitroděložní tělísko Medusa už 4 roky, ale teď mi přítel řekl že ho při styku cítí. Je to normální, nemůže se mi tělísko posunout a potom i otěhotnět? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

K posunu nebo i expulzi může dojít měl by vás zkontrolovat gynekolog Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Život naplno s artritidou? Vyvarujte se šesti základních chyb!
Články: Život naplno s artritidou? Vyvarujte se šesti základních chyb!
Žít kvalitně s revmatoidní...
Létat můžete i s nemocným srdcem. Na místě je ale opatrnost
AIDS
Články: AIDS
AIDS, anglická zkratka pro...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pediatrické vyšetření
Články: Pediatrické vyšetření
Pediatrické vyšetření je...
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Lupénka
Články: Lupénka
Lupénka, psoriáza, je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: