Nitroděložní tělísko

Dobrý den, ráda bych se zeptala na nitroděložní tělísko a nepravidelnou menstruaci. Můj nekonečný problém je následující. Již od svých 13 let se potýkám s nepravidelnou menstruací (nyní je mi 32 let) a to tak, že i když beru pravidelně h. antikoncepci, tak stejně začnu krvácet i 10 dnů dříve. Jsem po dvou porodech a stále je problém stejný. Vystřídala jsem již tolik antikoncepcí, že si jejich názvy ani nepamatuji. Vše konzultuji s lékaři, ale vždy když mi nesedí, tak jen změníme na jinou. Poslední 3 cykly jsem začala krvácet tak týden před dobrání tabletek. Jaký máte názor na můj problém a nitroděložní tělísko? Mám jej vyzkoušet nebo raději zkusit jinou léčbu? Jen podotýkám, že veškeré stěry nebo ultrazvuky jsou v pořádku. Vyšetřní prsu, také v pořádku. Již jsem z toho tak zoufalá, že mám chuť si nechat vyrvat vaječníky, ať mám klid. Děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Pokud uvažujete o tělísku tak by mohla být Mirena-hormonální tělísko pro vás vhodným řešením. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: