Nitroděložní tělísko

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám hormonální nitroděložní tělísko jaydess, mám ho asi rok a půl. Asi 4 měsíce mám nehmatne vlákna (na kontrole v unoru bylo vše v pořádku) k tomu se mi dostavuje pravidelná menstruace. Je možno že tělísko není na správném místě či není něco v pořádku? Taky bych se chtěla zeptat, když bych si tělísko nechala vyjmout, protože bychom chtěli dítě, je nějaká doba na rekonvalescenci těla či se lze pokoušet co nejdříve? Děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

O graviditu se můžete klidně pokoušet bez odkladu po vyjmutí tělíska, vlákna nemusí být hmatná,ale na ultrazvuku lze uložení tělíska ověřit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: