Nitrodelozni telisko

Dobry den, pritelkyne si chce nechat zavest nitrodelozni telisko, ale bojime se, ze me vlakna budou pri sexu vadit, mam penis lehce nadprumer (pri nekterych polohach jiz ted citim, ze narazim "na konec"). Slysel jsem, ze se vlakna daji zkratit, ale nejsem si jisty, jestli az tak, abych nic necitil. Jak to tedy je? A pripadne, jake by bylo jine reseni, vynechame-li vsechny mozne hormonalni antikoncepce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, skutečně se vlákna dají zkrátit, pakliže jsou zdrojem obtíží pro partnera., Nitroděložní tělísko je pro ženu velmi pohodlné. Kromě toho připadají v úvahu náplasti tablety nebo vag. kroužek. Všechny ale uvolňují hormony. Bez hormonů je pak jen kombinace preservativu a poševních globulí MUDr. V. JElínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: