Nitroděložní tělísko

Dobrý den,pokud mám zavedenou mirenu a chtěla bych podstoupit klasickou operaci křečovýh žil, je nutné tělísko odstranit?Předem diky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Milá Renato, nemusíte mít obavy, s tělískem na operaci jít můžete. S pozdravem MUDr. Marta Ručková

MUDr. Marta Ručková
MUDr. Marta Ručková

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Nemocnice Milosrdných bratří Brno

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Články: Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Přírodní a klinicky ověřená...
Ztratili jste vlasy? Neztraťte sebevědomí!
Články: Ztratili jste vlasy? Neztraťte sebevědomí!
Léčba rakoviny některými...
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vylučovací urografie
Články: Vylučovací urografie
Vylučovací urografie (IVU...
Víte, jak si správně změřit tep?
Články: Víte, jak si správně změřit tep?
Tepová frekvence znamená...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: