Nitroděložní tělísko

dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu, jelikož moje gynekolozka má dovolenou nevím koho se zeptat. Mám nitroděložní telisko Jaydes a zda se mi při nahmatani vevnitr ze je více zasunutí, než bylo před pár dny. Může to být třeba tím že čípek z nějakého důvodu trochu otekl? Nebo to znamená že se telisko posunulo a je nefunkcni? Předem. mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Tělísko by nemělo být hmatné jen vlákna jinak celé by mělo být v dutině děložní, bylo by vhodné to zkontrolovat palpačně i ultrazvukem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: