Nitroděložní tělísko

Pred 7mi týdny jsem si nechala zavést nitroděložní tělisko yadess od té doby každý den nebo ob den krvácím. Což je prý normálni ale bylo mi řečeno že se může jednat o mírné špinění to se mě ale netyka. Krvacím opravdu dost k tomu mě doprovází silné bolesti v podbříšku jedná se o bolest, kterou ani nemůžu popsat. Jakoby mě to tam strašně silně píchne trva to dvě minuty a ja to musím rozdejchávat a posadit se pak bolest odezni a je chvili klid. To se opakuje celý den. Gynekoložka mi řekla že tohle nejsou bolesti gynekologickeho charakteru. Ale nic z toho jsem nemela pred zavedenim teliska jsem z toho uz uplne psychicky vyčerpaná. U praktickeho lekare jsem uz byla zatim jeste nemam vysledky z odberu krve. Ale jsem si jista ze pricinou muze byt prave ono telisko.

Odpověď odborníka:

Pavlíno, je pravděpodobné, že by obtíže mohly být způsobeny nitroděložním tělískem. Zvlášť když krvácíte z rodidel, pátrala bych po gyn. příčině. Je potřeba, abyste byla vyšetřena na gynekologii, byl proveden ultrazvuk, zda je tělísko dobře uloženo, zda není poraněná děloha, zda nedošlo k zánětu. Počkejte ale ještě ne vyšetření praktického lékaře. S výsledky (pokud tedy budou v normě) bych dále navštívila gynekologa a možná by stálo za to tělísko odstranit a uvidělo by se, zda by obtíže ustoupily. Přeji hodně štěstí, dr. Šimjáková

MUDr. Renata Šimjáková
MUDr. Renata Šimjáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x