Nitroděložní tělísko

Dobrý den, mám zavedené nehormonální nitroděložní tělísko (měď+zlatp), ale kvůli vysokým dávkám kortikoidů je snížena jeho účinnost, chtěla jsem se zeptat, zda je možné při zavedeném tělísku použít jako doplňkovou antikocepci pharmatex globule? Nevylučují se tyto dvě metody nějak? Předem děkuji za odpověď,s pozdravem Světlá.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete, nijak se to neovlivňuje.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: