Nitroděložní tělísko

Dobrý den, je mi 19 let,a už pár let nemůžu brát žádnou hormonální antikoncepci k vuli svým zvýšeným jaterním testům,pokaždé když sem začala brat pilulky nebo náplasti hladina ALT a AST vzrostla a musela sem antikoncepci vysadit,pan doktor mi navrhl nitroděložní tělísko MIRENA myslíte že je pro mě vhodné?Bojím se že mi ho pan doktor zavede a hodnoty se zase zvýší,co je tedy pro mne nejvhodnějsí ? (+ Mám od malička vysoký cholesterol ) Děkuji mockrát za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výhodou mireny je lokální působení v děloze a nevstřebávání se do celého těla. Byla by pro Vás vhodná.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: