Nitroděložní tělísko

Dobrý den, chci se zeptat ohledně nitroděložního tělíska. Je mi 17 a téměř tři roky užívám HA antikoncepci Jeanine, která prý napomáhá léčit akné. Před začátkem užívání jsem trpěla na pupínky, ale sexuálně jsem nežila. Teď si uvědomuji, že hormonální antikoncepce se mnou zamávala. Zeslábly mi vlasy a také moje nálady jsou nevysvětlitelné a migrény sem tam zaútočí. Proto se chci zeptat, jestli se mi akné vrátí, nebo je pravděpodobnější, že už to ustálo samo? A zda byste doporučoval nitroděložní tělísko, GyneFix? Děkuji, hezký den.

Odpověď odborníka:

V 17 letech není možno se vyjádřit, zda se akné bude opakovat, konzultujte kožního lékaře, co se týče tělíska je standardní a běžně používané. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: