Nitroděložní tělísko a menstruační kalíšek

Dobrý den, je možné po zavedení nitroděložního tělíska používat menstruační kalíšek? A v případně, že ano, mělo by se nějakou dobu po zavedení počkat s používáním kalíšku? Přemýšlím o zavedení tělíska, ale na kalíšek nedám už několik let dopustit, jsem s ním moc spokojená a nerada bych se ho vzdala. Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Kalíšek a tělísko se nevylučuje,ale jen pozor,aby jste při manipulaci s kalíškem si omylem nevytáhla i tělísko, počítejte také s tím,že po zavedení IUD může být menses podstatně silnější. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: