Nitroděložní tělísko a otěhotnění

Dobrý den chtěla bych se zeptat .. Měla jsem 7 měsíců nitroděložní tělísko (implantát) zítra to bude 4 týdny co jsem si ho nechala vytáhnout nesvědčil mi .. Hned druhý den jsme měli s partnerem nechráněný sex cca 10 dní v kuse bez ochrany a vždy se partner (udělal) do mě, naposled jsme spolu spali před 2 týdny a já stále nedostala menstruaci jak říkám dneska to je 4 týdny po vytáhnutí tělíska a 2 týdny co jsem měla nechráněný sex, jinak mám pocity na zvracení, cca po 3-4 po posledním sexu mě strašně bolelo v podbříšku a měla jsem neustálí pocit na zvracení teď už moc ne jen někdy, je možné že jsem otěhotněla? Dnes ráno jsem si dělala těhotenský test ale byl negativní je možné že jsem otěhotněla ale je brzo aby se to ukázalo na testu?

Odpověď odborníka:

Gravidita není vyloučena udělejte si gravitest s odstupem cca týdne. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x