Nitroděložní tělísko a pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali je možné otěhotnět i prez nitroděložní tělísko ginefix. Už déle mi bolí v podbřišku, tluče mi tep v břichu (necítím ale je vidět ). Změnili se mi chutě k jídlu, prsa se mi zvětšili (nalili). Chodím často malou. Něco málo sem pribrala. Po ránu jsem nervózní a rozhodi mě všelijaká blbost. Myslela jsem si že jde o menstruaci, a dlouho na ni čekam. Teď sem si všimla při utření, malinko krve.. co si o tom myslíte vy prosím?

Odpověď odborníka:

Pří IUD je gravidita málo pravděpodobná, bylo by vhodné udělat si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: